Oki

Novi Sad

Član od: 25.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao neispravnu tastaturu a nece da vrati novac. Ne preporucujem saradnju.
Tastaura je potpuno ispravna sa nedostatkom koji je opisan. Zato je i kupio. Kod primopredaje je već naglašavao da će da vrati tastaturu. Posle 5 dana javlja da je tastatura navodno neispravna i izjavljuje da je on nekom prodao, znači preprodavac koji nije ni mogao da se uveri da li je tatstatura ispravna i na to sve kad sam ponudio da je ja proverim tj. namestim samo je hteo povraćaj novca. Da li su njega prevarili ne znam. Jednostavno preprodavcima ne vraćam novce naročito posle odbijanja moje pomoći. Toliko.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odgovorio na jednu poruku i vise ga nema. .. Telefon nije dual sim kao sto je navedeno. To mi je potvrdio decko koji radi u telenoru. Receno mi je da ima telenor garanciju 24meseca, a ja je nisam dobio. Nekoliko poruka sam poslao ali nema odgovora. Nem mogu vise da cekam.
Isto tako su meni potvrdili u telenoru da je telefon dual sim čak sam ga tako i kupio. Garancija zaista postoji ja sam mu poručio samo da ne mogu da mu pošaljem originalnu gar već kopiju jer mi je vezana garancija uz još neki telefon i pakete za firmu. Totalno je pogrešno sve shvatio!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.