oldtimer

Beograd | Voždovac

Član od: 02.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Zastave

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NIKAKO ne trgujte sa ovim clanom, ni za 10 din nemojte da trosite vas novac, zivce, znanje. .. NE KUPUJTE! !! !! !! !! !! !! ! Predmet koji sam kod njega kupio (a onda je obrisao oglas) ne odgovara nikako onome sto je poslao. Umesto originalne slike poslao mi je stampu na papiru koju verujem je on sam istampao. , dimenzije 20 x 10 cm za 3.000 din. Kada sam ga zamolio da uradimo povratka novca ili menjanje za nesto drugo izbegavao kontakt i blokirao svuda. Imam svu evidentiranu prepisku, ko zeli moze videti da ovaj clan nema trgovackog duha ali zato ima ignorantno ponasanje. Zao mi je ali losa komunikacija dovodi do negativne, najvece koja sam ikada dao nekom, OGROMAN MINUS! Javio sam se KP timu ali je vec bilo kasno za ocenjivanje, jer me je blokirao. Probajte i sami. .. napisite mu nesto da zelite da kupite kp porukom nece vam se javiti jer zna da cete ga zbog lose iskustva sa njim oceniti negativno. Komunikaciju iskljucivo odrzava na viberu i to do trenutka kada mu uplatite i onda vas blokira i na viber i na kp. Mada moram da pohvalim jedinu stvar za sta je ovaj clan dobar, za "IZBEGAVANJE" u sirokom krugu. Moje vreme kosta mnogo vise od 3000 din. Vreme je novac!
nazalost neznamo ni ko je caslav tijanic posto nas je blokirao i napisao ocenu verovatno nezadovoljni kupac sa svojim zivotom jer se nije obogatio ,svakako kad je vec uspeo ? nazalost bez objasnjenja naseg bas kao i na ibeju uvek si kriv kao prodavac ovim putem barem i ovde zelim da se obratim svim kupcima CAST DOBRIM I KOREKTNIM LJUDIMA ovde smo da trgujemo zaradimo novac ili nahranimo svoju gladnu dusu barem u kolekcionarstvu a ne da idemo u skolu i radimo za ocene ,fakulteta i skola ima dosta hvala bogu,onima koji dolaze sa pokvarenom namerom,onima koji nemaju sta da rade ,koji neznaju da kazu ni hvala ni dobar dan ni dali moze vec pitaju i misle da su rezervisali nesto bez para javljaju se posle par dana bez izvini ili misle da treba neko da ceka kuci da im odgovori jer im je dzabe tesko im je da pozovu i na kraju krajeva zive za ocene zaobidjite nas niti cemo da radimo sa vama niti da vam prodajemo niti smo vam duzni ,svim ostalim dobrim i korektnim kupcima kojih ima hvala bogu jos uvek dosta zelimo da zahvalimo na dobroj i veoma korektnoj saradnji do sada tu smo za svaki dogovor hvala unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.