Olivera

Mladenovac

Član od: 10.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet prodaje bio ispravan telefon, a stigao je drugaciji model sa kvarovima. Prodavac je 2 dana odlagao slanje, a vratio novac posle 10 dana uz mnogo muke i tek posle moje odluke da prodavca prijavim. prva negativna ocena koju sam ikada dao. koga zanimaju detalji i da se iko vise ikada ne prevari da trguje sa clanom, a da bih zastitio postene kupce i na neki nacin i K. P, mozete me nazvati na dati broj. A ako ovo nije dovoljno K. P/u i ostale ocene. . P. S trgovinu sam otpoceo dok je imao 2 pozitivne bez negativnih, cim sam uplatio u napred sredstva su pocele da nicu negativne

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem saradnju, posle prodaje ignoriše pozive i izbegava komunikaciju. .. telefoni samo zakrpljeni. .. menjan ekran, već se sutra dan odlepio, punjač ne ispravan!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

katastrofalna saradnja prvi put mi se desava da nekome moram da dam negativnu zbog nepoštovanja prvo u opisu telefona poše da je u perfektnom stanju što i jeste kad se pogleda sa slike ali u živo nije poslao mi je telefon sa zamenjenim novim ekranom koji očigledno nije original čim nije mogao da se uklopi u kućiste kako treba ali hajde preko toga bi i prešao nekako ali da me zavlaci danima da idem u poštu svaki dan da pitam dali mi je stigla pošiljka jer mi je gospodin poslao GO telefon bez kutije i ostale opreme i ako sam mu rekao da ja telefon kupujem za poklon a on me danima zavlaci i obecava poplace pa poslace i nista zato burazeru dobio si ovih dana pre mene 2 negativne iz istih ili slicnih razloga e sad evo ti i treca pa neka se ostali clanovi zapitaju dali ce iko više sa tobom da saradjuje mislim da si ugasio na ovom sajtu ne preporucujem nikome saradnju sa ovim covekom sa zenskim imenom u nalogu Kp toliko od mene ! !!

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako ne preporucujem saradnju sa ovim covekom. .. uvalio mi je telefon za koji je tvrdio da je odlican, precutao pola stvari. .. i posle se vise ne javlja. .. nikako nikakva saradnja sa njim. ..

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je rekao da su svi telefoni ispravni i da su svi u ekstra stanju kada su mi telefoni stigli samo su 3 bila delimicno ispravna dok je 1 bio potpuno ne ispravan! Kaze on meni u ekstra stanju su, kada du telefoni stigli na sve strane izudarani izgrebani itd. Kada sam kontaktirao gospodina sta cemo sad sto je telefon potpuno ne ispravan nije mi odgovorio.
Drug danas je subota da li je to tebi jasno ja sam rekao da probas da ga napunis ako se nista ne desi da javis ,zar ne. Nedeljom ako mozes da ga posaljes ti mi ga posalji nazad lepo je pisalo u oglasu neispravni .Zbog ovoga cu morati da se zalim administratoru
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.