Olivera

Novi Sad

Član od: 02.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Džins

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je u oglasu naveo pogresne dimenzije farmerica, sudeci po ocenama verovao sam da su tacne, nakon kupovine(nije bilo mogucnosti da se probaju licno), posle probe kod kuće ustanovio sam da su manje od datih mera , pokušao sam pozvavši je da joj ukažem na prestup ali to je osoba koja nikad NE GREŠI i sa njom nema dogovora, pri predlogu da joj donesem farmerice da ih zajedno ponovo izmerimo mi je spustila slušalicu, inače farmerice izgledaju daleko očuvanije na slici nego uživo(izbledelo), na jednom mestu imaju i mrlju od super lepka, STRAŠNO! Veliki oprez sa ovom personom i njenom robom, probrano je što je valjalo! : (
Nije lepo lagati ''gospodine'',ali ako Vam izmisljanje i javno plasiranje lazi ublazavaju frustracije onda OK. Mada je i za to previse lazi navedeno. 1.Dimenzije su tacne,naveli ste samo spornu sirinu butina od 1cm,po mom merenju 30cm po vasem 29cm,da su od celika taj 1cm ne bi bio presudan u velicini,tj niste dimenzije ni procitali iz opisa. 2.Licno preuzimanje i probanje MOGUCE,svi clanovi koji licno dolaze to znaju,ima cak i veliko ogledalo ;-) 3.Razgovor zavrsen sa ''Dovidjenja i prijatno gospodine'' 4.Na svakom oglasu ima 15ak slika sve se moze zumirati i detaljno pregledati,na stranu sto su farmerice licno preuzete i pregledane 5.Svaki dan novi oglasi,pa nije probrano u transportu...?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.