on line prodaja lap topovi ,pc

Valjevo

Član od: 26.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi prvo pogresan ruter, zatim poslao i drugi i rekao da mu ne vracam ovaj. Stigo 2 ruter koji ne radi (ne moze mu se pristupiti podesavanjima) iako znam perfektno kako windows tako i ostale stvari. Rekao mi kako se ja brukam ali on nije takav i da ce mi uplatiti novac za 2-3 dana. Poslao sam mu poruku nakon 10 dana on mi kaze kako je u selu i da ce mi uplatiti za 3-4 dana. Prosao je mesec, mene i nije vise briga za to ali ne mogu da ga ne ocenim kako valja. http: //prntscr. com/7ukkt3
pored mojih 93 pozitivne ocene dozivljavam da dobijem negativnu od jednog balavca koji niti se razume u racunare niti u sta drugo.na slici sam prodavao 2 wifi rutera i to za mizernih 500din oba.decko mi je gledajuci slike na kojima se sve vidi narucio sivi wifi ruter koji sam mu i poslao za 250din.kad mu je stigao ne odgovara mu jer mu treba za bezicni internet.ajd ja pristanem ovaj drugi da mu posaljem gratis da se ne maltretiram vise sa tim.kad mu stigao kao ne radi a ja ga isprobao kuci i radi savrseno jer momak nema blage veze da mora zvati svog provajdera i da mu iscita podesavanja.tacno je da sam cak i pristao da mu vratim tih 250din jer su mu koliko vidim veliki kao zemaljska kugla ali to vreme sam bio u selu i zavrasavao neke poslove oko vocnjaka i prece mi je to nego se vracati u grad 30km da bih mu uplatio 250din.ali momak nestrpljiv pa dade negativnu.ipak 250din su velike pare a njemu ostadose ruteri koji svaki vredi minimum po 10e komad.svaka cast postenim kupcima ali ovaj momak je stvarno lik kakav se ne radja.dati negativnu za 250din a rutere ce prodati i zaraditi 2000din a ja popi negativnu.ovakve treba udaljiti sa sajta pod hitno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.