Online 0631724449

Kragujevac

Član od: 05.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za šivenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je prodao šivaću mašinu navodno u ispravnom stanju, mešutim mašina nije ispravna propali pogonski zupčanici i tako da mašina nije za upotrebu, upozorenje ostalim članovima, neka povedu računa oko saradnje sa ovim članom.
Masina koja je stara preko 20god za koju vam je receno preko telefona da se ne razumem u njen rad i da mogu da proverim samo da li radi motor i da li igla ide gore dole (sto je u funkciji). I pored velikog spustanja cene na smesnu cenu vi nalazite mane i ne preporucujete ljudima saradnju :) I dajete ocenu bez ikakvog poziva ili komentara? Opis oglasa je bio 100% tacan "Za sva pitanja u vezi ponudjenih UREDJAJA me mozete kontaktirati preko sajta KP, ili na broj telefona iz oglasa 0631724449" Komunikacija je bila preko KP poruka ne znam sta tu nije dobro proteklo? Svaki dogovor sa moje strane je ispostovan i masina vam je poslata. Znaci sve 3 stvati prilikom ocenjivanja ste slagali.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.