Online prodaja sigurna kupovin

Babušnica

Član od: 27.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost opis proizvoda je potpuno pogresan! Poslat mi je proizvod koji kosta duplo manje na KP. -u. Zamena nije moguca jer su poslali sto su planirali. Iskreno, osecam se pokradeno!
Postovani vama je poslat artikal koji odgovara opisu proizvoda.To sto ste vi nasli na Kp jeftinije pa bi da vratite nije nas problem.Hajdemo svi da vracamo kada bi u radnji ili negde nasli jeftinije.Apsurdno!Artikal ste dobili koji ste porucili bez ijedne mane.Da je do nas greska mi bi vam izasli u susret vrlo rado.A to sto vama cena ne odgovara,pa trebali ste pre porucivanja pogledati da li je kod drugih jeftinije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Nakit | Prstenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Muski prsten sa ikonom sto sam kupio ne odgovara oglasu u delu velicine. kupio sam najsiri precnika 23-22 mm a dobio 18mm. Na moje reklamacije ne odgovara . Ne preporucujem kupovinu kod ove osobe.
Postovani koliko vidimo po porukama vi niste imali reklamaciju,vec ste napisali da vam posaljemo jos nakita koji trenutno nemamo na stanju.Ako je opis iz oglasa netacan i niste zadovoljni saradnjom zasto bi onda porucivali jos???Vama je poslat prsten precnika 22m kao sto ste i trazili a ne 18 kao sto ste iznad napisali.Koliko znam porucili ste preko fb,da smo hteli bilo kako da vas prevarimo sigurno vam ne bi dali licni profil na fb,broj i sve ostalo gde smo komunicirali.Opet ponavljam ako ste prevareni i ako vam je poslato pogresno(a odgovorno tvrdim da je poslato ono sto ste trazili),zasto niste zvali da zamenimo,vec ste hteli jos da kupite??

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pored objasnjenja detaljnog poslata pogresna trenerka. Na poruke koje sam poslala da je pogresan model poslat, odgovora nema ni posle 6 dana. I pored svih pozitivnih ocena prodavca, razocarana, jer ocigledno ni to vise nije merilo. ..
Postovana nama nije stigla nijedna poruka od vas,cak nismo ni znali da li ste podigli trenerku jer vas nije bilo da se javite.Kako vam je poslat pogresan model???Da li ste hteli crnu?Na nase pitanje da li mislite na prvu ili drugu sliku,rekli ste da je po vama na drugoj slici trenerka teget,zato smo vam poslali sa prve slike.Gde je tu nasa greska???Vi ste mogli lepo da napisete zelim trenerku model sa slike br .... i to bi vam poslali.Nikada problema nismo imali,mogli ste nas kontaktirati na telefon pre davanja negativne ocene cim vam je stigla svakako bi resili,nije nam u interesu da niko bude nezadovoljan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.