Online Shop

Niš

Član od: 05.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

obrisao je sve oglase i ugasio mobilni a prodao laznu robu ubedjujuci da je orginal . .. .. ..

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, dogovorili smo se da mi posalje pomenuti telefon napisao je da je nov i da je original. Culi smo i preko telefon tvrdio je da je original i da ne brinem. Kad mi je telefon stigo imao sam i sta da vidim obicna kineska kopija zvao sam ga vise puta da mi vrati novac na sta je on odgovorio moze ali trenutno ima samo 10.000dinara. I da mi to moze poslati a ostatak za par dana inace sam za telefon da 18.000 dinara. Nisam hteo da ga ocenjujem dok mi ne vrati nazad novac. Nije malo ostati kratak za 8000 hiljada. Radi se o dva coveka iz nisa ko mi ne veruje neka mi kontaktira i poslacu mu linkove sa facebook. Inace se ljudi predstavljaju kako rede u policiji itd. Namamijo me njegovim ocenama koje su sigurno deljene bez veze. Molim kp tim da reaguje i ugasi mu profil hvala unapred.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili, smo se da mi posalje telefon ako je sve ok i ako je tom stanju kakvog ga je on opisao. Telefon mi je stigo danas ceo pogreban i polu ne ispravan. Zvao sam ga vise puta nije se javljao na telefon. Nemoj da primami pozitivnim ocenama kao mene jel se to i deli medju sobno ovakve ljude treba zaobici u sirokom luku Molim kp tim da reaguje !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.