Online Webshop 00-24

Čoka

Član od: 21.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Strani originali

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne želi da preuzima pakete na vreme i čak ucenjuje i vredja
paket je poslat u ponedeljak,u utorak je stigao,danas je sreda, i danas je preuzet uvece na posti...prodavac pravi cirkus bez veze,posto zivi samo o plocama i nista drugo ne radi i nema para....stalno me zeza paket kad ce biti preuzet....evo preuzet i upisao je negativna ocena,posto sam blokirao komunikacija i napisao sam njemu u poruku,nikad vise puta ne cu naruciti nista....a bilo je vec situacija,kada sa narucio americke ploce i dobio sam italijanska i svabska ploca,vratio sam kod prodavca i paket je preuzimao na peti dan,i nisam pravio histeria

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Domaći narodni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veliko razocarenje od coveka kome sam verovao i smatrao ga iskrenim i predusetljivim clanom sto govore i moje dosadasnje ocene upucene njemu ! Nazalost usledio je totalni fijasko prilikom nase poslednje saradnje kada mi je umesto narucene ploce poslao plocu koja mi je apsolutno neinteresantna ! Naravno to se desava i zbog toga mu svakako ne bih zamerio, greske se desavaju i naravno kada postoji toliko nam potrebna dobra volja one se i te kako znaju popraviti. Nazalost ovoga puta je od strane ovog clana upravo ona izostala i ako je proslo dovoljno vremena cak i vise od toga ! Umesto da dobijem narucenu plocu spreman da isporuka iste ide na moj racun, a da povracaj nepotrebne naravno na njegov obmanjivan sam lazima od toga da ce me kontaktirati kako bi se dogovorili od cega naravno u oba slucaja nije bilo nista do toga da nakon dva moja podsecanja na obavezu koju ima prema meni jednostavno, drsko i sasvim nezainteresovano konstatuje da je zaboravio i naravno takvom konstatacijom zavrsava svaku dalju komunikaciju sa mnom ! Nedopustivo, Bezobrazno i nekorektno !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.