Online

Beograd

Član od: 22.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu oglasa stajalo je da je telefon kao nov, bez oštećenja. Preko KP poruka, prodavac je napisao da je telefon kao prvog dana, neotvaran, ispravan i neoštećen i da ne može da koriguje cenu obzirom na stanje telefona te da ću sigurno biti zadovoljan ukoliko ga kupim. Telefon mi je stigao zapakovan u kutiju za lekove. Nije ni blizu onoga što je bilo napisano u oglasu i u porukama. Poseduje ogrebotine i oštećenja, displej mu je žut po ivicama a kućište deformisano (savijeno) te se klati kada se stavi na ravnu površinu. Ne bih dao negativnu ocenu na sve ovo ali kada sam mu napisao da bih mu vratio telefon jer ne odgovara opisu iz oglasa, napisao mi je da mu ne pada napamet da ga primi nazad i da se žalim AKS-u jer je on poslao potpuno ispravan i maltene nov telefon. Nikako ne preporučujem saradnju sa ovim članom jer je krajnje nekorektan!
Druze, izmisljas i pricas gluposti. Lepo sam ti sve rekao ali nisi hteo. Vrlo rado i ljubazno cu svima objasniti sta se desilo. Slobodno pozovite na broj telfeona u oglasima i sve cu objasniti. Barovic prica gluposti i krajnje neposten korisnik!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.