Only Fools And Horses

Pančevo

Član od: 14.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

1 jedva mi je dao imei da proverim fon jer mi je odmah bio sumnjiv nema fix broj neda nikakvu adresu itd telefon je naglasen kao nov i bez ikakvih mana kod mene kada je stigao bila je prazna baterija ja uzmem njegov punjac i ukljucim da se puni kad nestane mreza i ne dolazi sve dok se ne smakne sa punjaca tako i na bilo kom drugom punjacu naravno on tvrdio da je kod njega odlicno radio i da fon se puni 3-4h tako bez mreze a baterija drzi 1h i naravno on kaze da sam ga ja pokvario da nece da vrati novac jer mu je sumnjivo sto sam trazio imei broj trazio sam da vidim dali je original i da nije kradjen ZATO LJUDI STO DALJE OD OVOG eto meni je prvo ovakvo iskustvo dosad nisam imao problema ali eto sada ce se on pravdati kao po obicaju nadam se da ce ga k. p. tim ukloniti odavde toliko od mene
Kao prvo nestrucan kupac sa nekim planom unapred. Prvo mi je trazio imei na sta sam jedva pristao jer sam sumnjao u neku zloupotrebu.Ko zna sta je on sve isplanirao unapred pa mu posle kao ne valja telefon. Pokusao sam da zajedno resimo sta se to dogadja kod njega(ako se uopste dogadjalo u sta sumnjam jer sam posle shvatio da laze za bateriju i punjac) medjutim stalno je nalazio neke nove razloge za povrat telefona.Rece mi da kada je telefon stavio na neki drugarov punjac(kineski) sve u redu a ovde naveo da nije(ima u porukama na kupujemprodajem). Meni opet kaze baterija drzi sat a ja ga licno koristio mesecima i drzi minimum dan uz koriscenje interneta. Ocigledno je nesto zamislio i nesto mutio pa je hteo nekako da vrati telefon iz ko zna kojih razloga. Ne bih vise da trosim reci na ovakve ljude. Jos na kraju dobijem negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.