Opel delovi

Novi Sad

Član od: 13.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Prodavac nije stavio sve kljucne informacije u opisu dela koji prodaje, u ovom slucaju prodao je sedista iz auta sa engleskog trzista a da to nije naglasio, tako da su rucice za podesavanje po visini sa druge strane. Prodao je po ceni koju je rekao 180€, bez ikakvog insistiranja o smanjivanju cene. Ne prihvata cinjenicu da je napravio propust, vec krivicu svaljuje na kupca, a kupovina je realizovana online, dok je transport izvrsilo trece lice, sto je kostalo dodatnih 4000din. Nema ni naznaka da bi zbog svog propusta (iako je priznao da je kolega zaboravi da naglasi da su sedista iz engleza) bilo korektno i poslovno odgovorno da snosi deo troskova, a svi predlozi koje navodi zahtevaju dodatne troskove kupca. O svemu postoji zvanicna prepiska na sajtu KP, iako prodavac pokusava da izmeni odredjene delove razgovora. Neprijatno iskustvo, veliki trosak i nepotrebno gubljenje vremena sa ovim prodavcem.
-Kupac vise puta pitao za sedista i za cenu,uz komentar "pa to je jaka cena" -Kupcu poslate slike dodatne na njegov zahtev na viber -Kupcu odgovoreno tacno na 10 postavljenih pitanja -Kupac poslao prijatelja po sedista(kog naziva trece lice) koji je dosao ,bio na vezi sa kupcem,pregledao detaljno,platio i odneo,ZNACI NIKAKVA ONLINE KUPOVINA VEC LICNO PREUZIMANJE -Kupac se javio nakon 7 dana da kaze da vozacevo sediste nije podesivo po visini na sta smo mu rekli da moze da prebaci rucku,da dodje do nas da prebacimo,ili da moze da vrati sedista o NASEM trosku i da ce mu biti vracen novac ili da da neki predlog koji njemu odgovara BEZ IKAKVIH NJEGOVIH TROSKOVA -Kupcu je ustvari bila problem cena od prvog trenutka jer nije hteo nikakav kompromis Prepiska naravno postoji i na KP i na viberu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.