slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Digitalni profi aparat za merenje krvnog pritiska

2.299 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
1.493
25
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

-samo 2299 din. model na baterije,
-2999 din. model sa punjačem.

 

Redovno merenje krvnog pritiska je vrlo važno za održavanje zdravlja srca i krvnih sudova. Krvni pritisak je jedan od najvažnijih pokazatelja zdravlja srca i krvnih sudova, jer previsok ili prenizak krvni pritisak može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih problema.

Previsok krvni pritisak (hipertenzija) može dovesti do srčanih bolesti, moždanog udara, oštećenja organa i drugih zdravstvenih problema. Sa druge strane, prenizak krvni pritisak (hipotenzija) može izazvati vrtoglavicu, nesvesticu, umor i druge probleme.

Postoji nekoliko poznatih i pouzdanih brendova digitalnih aparata za merenje krvnog pritiska koji su dostupni na tržištu, a jedan od najboljih po preporuci struke upravo je ovaj model koji Vam predstavljamo. Izuzetno precizan, lagan za upotrebu, dug vek korišćenja, bešuman…

Izdvajamo još neke vrhunske preformanse – poseduje veliki ekran, ima mogućnost pamćenja do 99 rezultata. Lagan, kompaktan i lep dizajn i mogućnost merenja pulsa.

Da li želite da vaše merenje pritiska bude što preciznije, brzo i lako, a da ga preporuče doktori? Ako je odgovor “ da” , onda je ovaj aparat pravi izbor za Vašu porodicu!

Često merenje krvnog pritiska je vrlo važno za održavanje zdravlja srca i krvnih sudova, kao i za sprečavanje ozbiljnih zdravstvenih problema.

Postoje dve vrste aparata: napajanje preko utičnice ili 4 AAA baterije.

Aparat je izuzetno lagan i kompaktan, sa težinom od samo 220g i dimenzijama od 115 X 96 X 59. Ima prelep i veoma praktičan dizajn.

Velika prednost ovog aparata je da se automatski gasi već nakon jednog minuta neaktivnosti, što ga čini izuzetno ekonomičnim i sigurnim za upotrebu.

Pored krvnog pritiska, aparat meri i puls, tako da možete pratiti zdravlje Vas i ukućana na više načina.

Izuzetno jednostavan za upotrebu- Sve što treba da uradite je da ga uključite, postavite traku oko ruke i pritisnete dugme . Rezultati merenja će biti prikazani na ekranu u roku od samo nekoliko sekundi.

Evo nekoliko koraka za pravilno merenje krvnog pritiska kod kuće:

  1. Priprema: Sednite udobno na stolicu sa naslonom, naslonite se leđima i opustite se najmanje 5 minuta pre merenja. Ovo će vam pomoći da se opustite i da krvni pritisak bude što je moguće bliži vašem stvarnom krvnom pritisku.
  2. Postavite manžetu: Uzmite manžetu i postavite je oko gornjeg dela ruke (obično se postavlja oko nadlaktice). Manžeta bi trebalo da bude postavljena tako da bude udobna, ali čvrsto obuhvata nadlakticu. Na manžeti će biti oznaka koja pokazuje gde treba da se postavi manžeta u odnosu na arteriju.
  3. Povežite manžetu sa uređajem: Uključite uređaj i povežite manžetu sa uređajem prema uputstvu proizvođača.
  4. Merenje: Pritisnite dugme za merenje kako biste pokrenuli merenje. Manžeta će se napući i zatim postepeno otpuštati dok uređaj ne izmeri vaš krvni pritisak. Uređaj će obično prikazati dve brojke koje se odnose na krvni pritisak: gornji (sistolički) i donji (dijastolički) pritisak.
  5. Zapisivanje i interpretacija: Zapamtite ili zapišite svoje merenje krvnog pritiska. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome šta znače vaši rezultati, razgovarajte sa svojim lekarom ili farmaceutom.
  6. Čišćenje i održavanje: Nakon korišćenja, očistite uređaj prema uputstvu proizvođača i redovno ga održavajte.

Uvek pratite uputstva proizvođača kada koristite aparat za merenje krvnog pritiska i redovno ga proveravajte kako bi osigurali da je u ispravnom stanju. Takođe, preporučuje se da se redovno savetujete sa svojim lekarom ili farmaceutom kako biste se uverili da pravilno koristite aparat i da je vaša tehnika merenja tačna.

Ovaj aparat ima veliki osvetljeni ekran koji omogućava lako čitanje rezultata merenja. Izuzetno je pogodan za starije osobe koje ne vide dobro, jer ima velike i jasne brojeve. Aparat pamti i do 99 rezultata merenja, tako da ih možete lako pratiti i uspoređivati.

ID Oglasa: #150161618
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.