slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Električna invalidska kolica skuter Invacare Leo

950 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
127
2
pre 11 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Drazen
Član od 07.03.2012.
Svi oglasi

Električna invalidska kolica skuter Invacare Leo

INVACARE je renomirani americki proizvodjac i distributer neakutne medicinske opreme tj. invalidskih kolica skutera za kretanje. Najzastupljeniji su na trzistu Evrope zbog vrhunskog kvaliteta i dugotrajnosti. Kupovinom kod nas imate mogucnost zamjene novih baterija, vanjskih i unutarnjih guma te siroki asortiman razne dotatne opreme kao sto su akumulatori, gume, cerada za pokrivanje, viziri, retrovizori, trougao, razne vrste nosaca za stapove/stake/kisobrane.

Invacare Leo je kompaktni mini-skuter koji se lako može rastaviti za transport tokom dužih putovanja ili odmora vikendom.

Robusan i pouzdan, Leo je snažan skuter koji prelazi neverovatnih 38 kilometara sa jednim punjenjem. To je pristupačan model koji pruža veliku udobnost i performanse po niskoj ceni. Pneumatski točkovi i podesivo vješanje olakšavaju putovanje na bilo kojem terenu, dok veliko podstavljeno sedište i nasloni za ruke pružaju savršen nivo udobnosti. Skuter je opremljen korisnom funkcijom elektronskog smanjenja brzine koja smanjuje vašu brzinu kada se krećete u krivinama, osiguravajući da vi i oni oko vas ostanete sigurni. Tu je i inteligentni elektronski sistem sa vizuelnom i audio signalizacijom kada je potrebno punjenje baterije. Motor i elektronika su takođe su zaštićeni od vode i korozije, čime se sprečavaju oštećenja. Baterije kapaciteta od 38 Ah omogućavaju Leu vožnju do 38 kilometara , sa efikasnim pogonskim sistemom koji omogućava nesmetano putovanje. Bilo da idete u supermarket ili testirate performanse Lea na otvorenom, ovaj skuter vas postavlja u optimalnu poziciju za uživanje u okruženju.

-Pouzdan pogon sa svestranim oslanjanjem

-Stop svetlo da upozori one iza vas

-Ergonomsko upravljanje sa dvostepenom polugom za isključivanje

-Maksimalna nosivost 136kg

-Maksimalna brzina 6km/h

-Domet od 38 kilometara sa standardnom baterijom

-Dužina 122 cm

-Širina  59 cm

-Maksimalni nagib 10%

-Radijus okretanja 275 cm

-Standardna baterija 2x 12v 38ah

-Motor 250W

-Ukupna težina  83 kg

-Oprema: korpa, cerada za pokrivanje
-2 ključa

-punjac

Garancija na akumulatore 6 mjeseci, obezbedjen servis i rezervni delovi.

Ovakav tip skutera se po zakonu ne registruje

Moze licno preuzimanje i postoji mogucnost isporuke na adresu

ID Oglasa: #164603605
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.