slika
slika
slika
1 od 3

Iznajmljivanje koncentratora kiseonika od 5-10L bez depozita

10.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
8.089
41
pre 2 dana
Centar Eliksir
Član od 29.07.2015.
Svi oglasi

Cena rentiranja je 10.000 din mesečno bez depozita. Mogućnost dostave na kućnu adresu u Beogradu ili po potrebi aparate šaljemo širom Srbije.


NOVO! ! ! Iznajmljivanje portabilnih koncentratora kiseonika i koncentratora do 10L

 

Koncentrator kiseonika se koristi u terapiji kod plućnih bolesnika (oksigena terapija) i njegova uloga je da obogaćuje vazduh visokom koncentracijom kiseonika. Doprinosi poboljšanju odbrambenih mehnizama pluća, poboljšavanje funkcije drugih organa ( smanjenja edema i dr. ) i na taj način doprinosi olakšavanju tegoba.

Oksigenoterapija je osnovna terapija u lečenju bolesnika sa hipoksemijskom hipoksijom, hroničnim bronhitisom i drugih oboljena pluća.  

Svi naši aparati se redovno servisiraju, nakon svake upotrebe prolaze proveru i dezinfekciju. Pored toga što se aparati fizički dezinfikuju, takođe dezinfikujemo i čitav sistem aparata pomoću ozona.


ID Oglasa: #84737953
Informacije

Centar Eliksir se već 10 godina bavi uvozom,

prodajom i rentiranjem medicinske opreme. U ponudi imamo aparata za lečenje i oporavak u kućnim uslovima. Ponudu možete pogledati u našem izložbenom prostoru u Marka Nikolića 9 od 8-16h. radnim danom ili na našem sajtu www. eliksir. co. rs . Broj telefona je 063/363-820 a radno vreme informacija je 8-20h.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.