slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Bolesnički kreveti VOJVODINA

450 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
1.371
9
pre 12 dana
miroslav
Član od 15.04.2012.
Svi oglasi
Više modela bolničkih-bolesničkih elektro-pomičnih kreveta u savršenom stanju. Podešavanje kreveta u zavisnosti od potrebe korisnika putem daljinskog upravljača-ceo krevet gore-dole, uzglavlje, deo kod nogu, a neki i sa mogućnošću pregiba u femoralnoj regiji i nagibom za auto-transfuziju. Svi kreveti se prodaju /iznajmljuju/ kompletni sa pomičnim stranicama, trapezom-rukohvatom odnosno držačem infuzije-opcija stočić za ručavanje. . . . Cena od 4000 do 600 eura /nov krevet-izlozbeni primerak/ ZA KOMPLETAN KREVET /bez duseka/ u zavisnosti od stanja drvenih obloga, da li su latoflex podloge, koliko motora ima itd. . . .

 

Dušeci NOVI od 90 eura do 140 u zavisnosti od medicinske potrebe pacijenta, klasični ili vodoodbojni sa antibakterijskom pu zaštitom.

 

NOVO-Produženi kreveti za visoke pacijente /preko 190 cm/ i kreveti posebno ojačani za pacijente preko 150 do 240 kg- 600 eura

MOGUĆNOST PLAĆANJA PREKO RAČUNA!

Krevete NE ŠALJEMO kurirskim službama-nudimo mogućnost prevoza i montaže uz dogovor. Takođe i IZNAJMLJUJEMO krevete po ceni od 80 eura po mesecu /90 sa stočićem, invalidska kolica, toaletne stolice, recipročne hodalice itd. . . Nudimo i NAJJEFTINIJE antidekubit dušeke u Novom Sadu po ceni od 8.000,00 din! ! !
HANDYCAB 20 godina iskustva u službi sticanja Vašeg poverenja! Mi bi smo više verovali zdravstvenim radnicima pri pomoći u odabiru, a VI? !
 

   

 
ID Oglasa: #151694597
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.