slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Dušek za medicinski električni krevet

200 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
72
1
pre 14 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dina
Član od 03.02.2011.
Svi oglasi
Efikasna i sigurna prevencija dekubitusa.

Antidekubitni Penasti dušek Hill-Rom  je pristupačno i udobno rešenje za pojedince.  Ovaj dušek je lagan, lak za čišćenje i dizajniran je da odgovara zglobovima okvira kreveta. Napravljen od pene jedne gustine koja je čvrsta i lagana.  Navlaka je nepropusna tkanina koja štiti dušek od prodiranja tečnosti, a antimikrobno sredstvo u peni pruža dodatnu zaštitu od bakterija koje izazivaju miris.

Opis Proizvoda:

Sa karakteristikama kao što je nezavisna kockasta pena dvostruke gustine, dušek Hill Rom smanjuje pritisak na korisnika i trenje prilagođavajući se obliku tela pacijenta.  Pena izrezana na kockice podstiče protok vazduha ispod površine kako bi se smanjilo nakupljanje vlage što zauzvrat smanjuje pojavu dekubita.
Potpuno zatvoreni dušek ima vodootpornu, a opet paropropusnu vlagu, bakteriostatsku i fungostatsku poliuretansku navlaku koja se lako čisti i dezinfikuje a time poboljšava  higijenu pacijenata.

Karakteristike:

- Visokootporna memorijska pena dve gustine- Zona pete niske gustine nudi nežnu potporu za pete i gležnjeve- Lako se čisti i higijenski održava- Bočni delovi visoke gustine dizajnirani za sigurnost pacijenata i poboljšani izlaz- Prilagođava se većini okvira kreveta i odgovara svim položajima kreveta- Navlaka dostupna sa šivenim ili zavarenim šavovima i ugrađenim ručkama za nošenje- Vodootporna navlaka sa višestruko rastezljivim, paropropusnim, bakteriostatskim i fungostatičkim svojstvima

Specifikacija:

Maksimalna težina korisnika : 160 kgDužina dušeka : 198 / 203 cmŠirina dušeka : 85 / 90 cmVisina dušeka : 14 cmTežina dušeka: 10,8 kg
ID Oglasa: #165268693
Informacije
Za sva pitanja, video snimke i dodatne fotografije proizvoda možete nas kontaktirati Sms, Viber ili WhatsApp pozivom i porukom na tel. 0603200302.

Dostava se vrši City Express kurirskom službom i Post Expresom ili kao CC paket.

Lično preuzimanje je moguće na Novom Beogradu, Tošin bunar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.