slika
slika
slika
slika
1 od 4

Iznajmljivanje bolesničkih kreveta VOJVODINA

80 €Fiksno

Novi Sad
732
4
pre 11 dana
miroslav
Član od 15.04.2012.
Svi oglasi
Iznajmljivanje/rentiranje elektropomičnih (na daljinski) bolesničkih kreveta na celoj teritoriji Vojvodine. Putem daljinskog upravljača i elektro-motora se podiže ceo krevet, uzglavlje i deo kod nogu. Krevet se isporučuje uz nadoknadu u zavisnosti od mesta montaže, a medicinski tehničar Vam pri tome pruži sva objašnjenja u vezi upotrebe. Uz krevet se isporučuje vodonepropusni segmentni madrac, ogradice sa obe strane koje mogu da se podižu i spuštaju, trapez sa rukohvatom/nosačem infuzije i sva četiri točka radi lakše manipulacije. Cena mesečnog najma je 80 eura, sa stočićem 90. Iznajmljujemo i antidekubit dušeke po ceni od 30 eura po mesecu.

MOGUĆNOST PLAĆANJA PREKO RAČUNA!

Takođe i IZNAJMLJUJEMO  invalidska kolica, toaletne stolice, recipročne hodalice itd. . . Nudimo i NAJJEFTINIJE antidekubit dušeke u Novom Sadu po ceni od 8.000,00 din! ! !
HANDYCAB 20 godina iskustva u službi sticanja Vašeg poverenja!  
ID Oglasa: #151693969
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.