slika
slika
slika
slika
1 od 4

Rentiranje bolničkih kreveta i prateće opreme

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
4.729
21
pre 2 dana
Centar Eliksir
Član od 29.07.2015.
Svi oglasi

Rentiramo nove i malo korišćene elektromotorne bolničke krevete sa daljinskim uređajem za podešavanje položaja.

Sve platforme za ležanje imaju četiri polja koja se dižu pojedinačno ili zajedno u zavisnosti od potreba i zdravstvenog stanja osoba koje ga koriste.

Pored pripadajućeg dušeka kreveti imaju stranice koje se bočno obaraju ili skupljaju u zavisnosti od modela i time olakšavaju rad sa pacijentom. Sam uređaj za daljinsko podešavanje položaja platforme može da se okači na bilo koje mesto na krevetu i da uvek bude na dohvat ruke korisniku i da time omogući trenutnu promenu položaja kada god je ona i potrebna.

 

Kreveti se rentiraju uz ugovornu obavezu na period od minimum 30 dana.

 

U ponudi imamo 3 modela kreveta za rentiranje:

 

Model BK01 medical - 12.000 dinara

Model BK02 medical - 15.000 dinara

Model BK03 medical - 20.000 dinara

 

Za rentiranje bilo kog od ova dva modela, daje se depozit u iznosu od 12.000 (100€ )

 

Krevete i opremu dostavljamo na kućnu adresu, montiramo i pustamo u rad na teritoriji Beograda, a po potrebi i širom Srbije uz naplatu troškova isporuke.

 

Napominjemo da se kreveti i dušeci nakon svake upotrebe detaljno dezinfikuju i sterilišu ozonom.

 

ID Oglasa: #135959542
Informacije

Centar Eliksir se već 10 godina bavi uvozom,

prodajom i rentiranjem medicinske opreme. U ponudi imamo aparata za lečenje i oporavak u kućnim uslovima. Ponudu možete pogledati u našem izložbenom prostoru u Marka Nikolića 9 od 8-16h. radnim danom ili na našem sajtu www. eliksir. co. rs . Broj telefona je 063/363-820 a radno vreme informacija je 8-20h.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.