slika
1 od 1

Steznik za koleno od neoprana GR1402

1.900 dinFiksno

Beograd | Zemun
Novo
10
0
pre 13 dana
Galena Medic d.o.o.
Član od 28.03.2024.
Svi oglasi

Steznik od neoprena za koleno (bez otvora za patelu-čašicu)

U skladu sa anatomijom kolena, unutrašnja površina je od pamuka, dok je spoljašnja površina od neoprena debljine 2.5mm sa lepljivim slojem, uz aluminijumsku šipku koja pruža podršku na volarnoj površini. Nema razlike između desne i leve strane.

Indikacije:

  1. Bol u kolenu: Steznik pruža stabilnost i kompresiju, pomažući u smanjenju bola i nelagode tokom svakodnevnih aktivnosti.
  2. Artritis: U slučaju artritisa, ovaj steznik može pomoći u smanjenju upale i bola, pružajući podršku zglobu kolena i olakšavajući pokrete.
  3. Terapija toplotom: Pored toga, može se koristiti i za terapiju toplotom radi smanjenja bola i opuštanja mišića, što može doprineti bržem oporavku i ublažavanju simptoma.
  4. Sportkse povrede
  5. Istegnuća

Veličina: Standardna (jedna veličina)

 

Moguća dostava na kućnu adresu ili lično preuzimanje u našem maloprodajnom objektu.

 

Svi naši proizvodi su registrovani u Agenciji za Medicinska Sredstva i Lekove i posedujemo dozvole Ministarstva Zdravlja za maloprodaju i veleprodaju.

 

0117340052

0611904731

ID Oglasa: #165888535
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.