slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Kancelarijska stolica sa tockicima M3

11.160 dinFiksno

Beograd
Novo
11
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Dobrodošli u svet modernog dizajna i udobnosti sa našom kancelarijskom stolicom brenda ModernHome.

Ova stolica spojila je komfor, ergonomiju i stil, pružajući vam idealno radno iskustvo.

Komforna i ergonomska, ova kancelarijska stolica je dizajnirana s vašim udobnostima na umu.

Mrežasti naslon stolice omogućava bolju ventilaciju, što je posebno korisno tokom dužeg sedenja. Osim toga, sjajne hromirane nogare ne samo da pružaju moderni izgled, već i dodaju dozu stabilnosti i dugotrajnosti. Naslone za ruke i lako podesiv mehanizam za podešavanje visine stolice čine ovu stolicu prilagodljivom vašim potrebama. Bez obzira na to radite li za stolom kod kuće ili u kancelariji, ova stolica omogućava optimalnu postavku za podršku vašem telu tokom radnog dana. Točkići stolice su izrađeni od izdržljive plastike koja ne oštećuje pod, čineći ovu stolicu praktičnom i prijateljskom prema vašem radnom okruženju.

Slobodno se krećite po kancelariji bez brige o oštećenju poda. Osim funkcionalnosti, naša kancelarijska stolica ističe se i sofisticiranim dizajnom koji se uklapa u svaki moderni radni prostor. S ovom stolicom ne samo da ćete poboljšati svoje radno iskustvo, već će vaša kancelarija dobiti i dodatnu dozu stila. ModernHome kancelarijska stolica - gde udobnost sreće savremeni dizajn

ID Oglasa: #164365770
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.