slika
1 od 1

Kancelarijski Sto Drvo-Metal NOV AKCIJA

58.590 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
32
0
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
First Hand
Član od 05.06.2017.
kp izlog

Kancelarijski sto drvo-metal 

Namestaj pravimo od drveta prve klase, susenog u profesionalnoj susari, tako da je namestaj prakticno neunistiv, a garancija dozivotna. Namestaj farbamo i lakiramo iskljucivo italijanskim bojama i lakovima, u profesionalnoj komori za farbanje, tako da boju konstrukcije, kao i drveta, mozete izabrati sami.


Sto se dimenzija tice, pravimo namestaj po meri, tako da mozete naruciti, koje god vam dimenzije odgovaraju, jer se sav namestaj radi rucno. Sto se materijala tice, konstukcije su od gvozdja, a ostatak moze biti od razlicitih vrsta drveta, tako da, ukoliko imate bilo kakvih ideja, ili pitanja, slobodno pitajte, ili predlozite, a mi cemo pokusati da vam uvek izadjemo u susret.   Sto se isporuke tice, moguce je licno dostavljanje na teritoriji Smedereva, ili do 100km razdaljine, kao i slanje kurirskim sluzbama.  

Za sve ostale informacije, mozete nas kontaktirati ovde, na "Viber", ili "What's app", kao i pozivom na sledece brojeve:  

061/17-35-994 i 
064/486-78-62 
 
Pogledajte i nase ostale oglase. Za prave kupce, nijedna cena nije fiksna.  
Unapred hvala

   
ID Oglasa: #164695607
Informacije
Poštarinu i povraćaj robe uvek plaća kupac, osim u slučaju kada se drugačije dogovorimo, ili u slučaju kada mi napravimo grešku prilikom slanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.