slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

podesiva salonska pomocna stolica kožna sa naslonom

6.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
680
35
pre 9 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
slanje od 7maja GODISNJI ODMOR
Član od 21.05.2010.
kp izlog

na stanju od 6 februara dostava 320 din placanje po prijemu

moze se koristiti i bez naslona

na stanju i model  sa zadnje3 slike  (8000din)

 

veliki izbor pomocnih stolica u vise boja i modela pogledajte sve oglase otkucajte pomocna stolica

FIPKA SHOP Rotacija od 360 stepeni, podesiva salonska stolica okruglog oblika, kožna barska stolica sa naslonom, moderne barske stolice visine kuhinjskog pulta. Detalji o proizvodu Uvod:
Tražite li visokokvalitetnu podesivu salonsku stolicu?  Onda je ova podesiva salonska stolica okruglog oblika sa leđima i linijom odličan izbor za vas!  Izrađen je od visokokvalitetnog PU kože spužvastog hromiranog materijala, izdržljiv i siguran za dugotrajnu upotrebu vaše ili vaše porodice.  Uz malu težinu i praktičan dizajn, lako ga možete premjestiti.  Takođe ima dizajn protiv klizanja i hrđe, tako da možete biti sigurni da ćete ga kupiti!  Osjećat ćete se zadovoljni!

Karakteristike:
1. Izrađen je od visokokvalitetnog PU kožnog spužvastog hromiranog materijala, izdržljiv i siguran
2. Uz malu težinu i prenosiv dizajn, lako ga možete premjestiti
3. Odlikuje ga dizajn protiv klizanja i hrđe
4. Potpuno novi i visoke kvalitete
5. Pogodno za bilo koje okruženje, kao što su salon, dom i ured
6. Podržava rotaciju od 360 stupnjeva

Specifikacije:
1. Materijal: PU koža spužvasta prevlaka hrom
2. Boja: crna
3. Dimenzije: (13 x 13 x 34,25)" / (33 x 33 x 87) cm (D x Š x V)
4. Visina naslona: 11,42" / 29cm
5. Visina sedišta: (18,9-22,83)" / (48-58)cm
6. Ugao okretanja: rotacija od 360 stepeni
7. Oblik jastuka za stolicu: okrugli
8. Pogodno za: bilo koje okruženje kao što su salon, dom i ured
9. Težina: 8,82 lbs / 4 kg



Paket uključuje:
1 x podesivu salonsku stolicu
1 x priručnik


  • Šarmantan dizajn: SUOTENG Namještaj starinske stolice od umjetne kože donose retro rustikalni osjećaj u vaš dom.  Moderan moderan dizajn savršeno ukrašava Vašu dnevnu sobu i dodaje suvremeni štih Vašem uredu, baru ili restoranu. Oživite svoj prostor sa šarmantnom stolicom koja će privući poglede svojim jedinstvenim stilskim šarmom, svako ko uđe u Vaš dom imat će je. riječ, sviđa mi se!
  • Dodatna udobnost: Sjedište se može okretati za 360° , možete slobodno mijenjati smjerove, omogućava vam da lako razgovarate s prijateljima.  Leđa s jedinstvenim dizajnom će ublažiti pritisak na vašu lumbalnu kičmu, a nova spužva pruža vam više udobnosti!  Opremljen naslonom za noge, možete staviti stopala na njega i opustiti noge
  • Čvrsto i izdržljivo: Barske stolice su napravljene od metalnog okvira, podstavljene pjenom i presvučene PU kožom, koja je vodootporna i laka za čišćenje.  Naše okretne stolice su vrlo robusne i izdržljive.  Podnožje velike veličine s gumenim prstenom sprječava glasno klizanje stolice ili stvaranje tragova na podu, a također štiti pod od grebanja.  Kombinacijom modernog, modernog dizajna i izdržljivosti bez premca, moći ćete uživati ​​u ovim stolicama godinama koje dolaze.
  • Udobne i elegantne: kuhinjske stolice su ergonomski dizajnirane.  Možete se nasloniti na naslon barskih stolica i staviti noge na oslonac za noge radi boljeg sjedenja.  Moderan moderan dizajn savršeno ukrašava vaše kuhinjsko ostrvo i dodaje suvremeni štih vašem uredu, baru ili restoranu.  Bilo da sjedite za kuhinjskim stolom ili ste okupljeni oko kućnog šanka, naš novi set barskih stolica bit će savršeni pratilac.
  • Široka primjena: Barske stolice su idealne za barove, pult, kućni bar, kuhinjsko ostrvo, kafić, pub, seosku kuću, restoran, salon, banke ili recepciju, također kao stolica za ručavanje u blagovaonici ili bilo koju drugu temu dekoracije.

 

 

ID Oglasa: #153823345
Informacije

 sajt   fipkashop com 

placanje  po prijemu pouzecem ukupna postarina do 5kg  360din

5-10kg 450din  10-20kg 600din do30kg 900din  do  50kg 1200din

svi  predmeti  koje  prodajem  su  novi  nekorisceni ispravni neosteceni
za  narudzbinu posaljite  podatke 
ime prezime  ulica  br  mesto  i  telefon
licno  preuzimanje   od 12h  do 22h

NE SALJEM  PREPORUCENIM PISMOM

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.