slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Snail Stolica Orange Koža

350 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
127
8
pre 7 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Bogdan Golubovic
Član od 16.07.2020.
Svi oglasi

Novo!

 

Ovaj savremeni kožni naslonjač ne samo da je elegantan, već je i izuzetno praktičan. Njegov minimalistički dizajn, uparen sa visokokvalitetnom kožom, čini ga ne samo estetski privlačnim, već i funkcionalnim komadom za svaki prostor. Naslonjač Snail nije samo ukras, već i udobno mesto za opuštanje.

Sa visokom gustinom punjenja od pene, ova stolica pruža ne samo estetsko zadovoljstvo, već i izuzetnu udobnost. Bez obzira da li se koristi kao centralni deo dnevne sobe, kutak za čitanje ili dodatak radnom prostoru, Snail naslonjač se ističe svojim kombinovanim karakteristikama stila i praktičnosti.

Dodatno, kvalitetna koža doprinosi dugovečnosti naslonjača, čineći ga ne samo privlačnim komadom nameštaja, već i dugoročnom investicijom. Svojom sposobnošću da spoji eleganciju i funkcionalnost, Snail naslonjač je siguran izbor za one koji cene moderni dizajn i udobnost u isto vreme.

Boja nije 100% ista sa slike!

Besplatna dostava na Teritoriji Beograda ili slanje postom!

ID Oglasa: #163481246
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.