slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

TOPERSUN Laminator A4 A5 A6

3.400 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
15
0
pre 9 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog

Brzo laminiranje i prethodno zagrevanje: Sa samo 3-5 minuta prethodnog zagrevanja, možete brzo da laminirate svoje dokumente i fotografije pomoću našeg laminatora. Brzina laminiranja je 220 mm/min. Ovaj uređaj može plastificirati plastične folije debljine od 70 do 100 mikrometara (70 ili 100 mikrometara je debljina jedne strane plastične folije).


ABS funkcija Mašina za laminiranje ima dizajn ABS dugmeta. Ova funkcija može da reši problem zaglavljivanja papira. Kada zaglavite, samo pritisnite dugme ABS, lako možete ukloniti predmet. Ovo je zgodno i pomoći će vam u brzom laminiranju.


Jednostavno rukovanje Samo prebacite prekidač na "ON" i sačekajte 3-5 minuta za predgrevanje, možete početi sa laminiranjem. Zahvaljujući dizajnu niske buke, zvuk je manji od 55 dB, što smanjuje smetnje buke tokom procesa laminacije.


Pogodno za papire i različita mesta Laminator može da laminira A4, A5, A6 papir, fotografije, papirnu karticu, itd. Kada je papir pravilno laminiran, može biti vodootporan, što usporava brzinu starenja papira. Pogodan je za školu, kuću, kancelariju, restoran, itd. Naš TOPERSUN laminator je lagan i kompaktan, pogodan za nošenje i skladištenje.

 

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #162442603
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.