slika
slika
slika
1 od 3

Vodenica za mlevenje mesa

1.500 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Odlican model masine za mlevenje mesa, kvalitetna, od aluminijuma. Model JCW 8-2, precinka 8". Vrlo jednostavna za koriscenje, i odrzavanje, lako se cisti. JCV-8-2 Ručna mašina za mlevenje mesa od aluminijumske legure Stoni alat za mlevenje ručne ručice za kuhinju Napravljen od veoma jake legure aluminijuma. Ručka za lako okretanje je napravljena od tvrdog drveta. Brzo pričvrstite ivicu ormarića, stola ili čvrstu površinu. Brzo i lako čišćenje. Dolazi sa svime što je potrebno za pravljenje mlevenog mesa. Proizvod je jednostavne strukture, novog izgleda, fleksibilne upotrebe, fleksibilnog rastavljanja, pogodnog čišćenja. Pogodno za mleveno meso, biber, soju (svežu) i povrće i drugu hranu. Pribor: kružni nož za sečenje. Nož za poprečno sečenje. Drška. Pogonsko vratilo zavrtnja ručke za pritiskanje. Pre upotrebe, otvorite mlin za meso, očistite, a zatim ga instalirajte. Napomena: (kružni razmak noža za sečenje i konveksno poravnanje noktiju u ustima, inače, okrugli nož se okreće zajedno sa poprečnim nožem, koristite). Mlin za meso je pričvršćen na dasku za sečenje ili klupu. 3. ne može imati kosti u mesu. , inače će oštetiti razvrtač. Meso nije preveliko. 4 nakon upotrebe, otvorite i čišćenje Napomena, nemojte, koristite so

ID Oglasa: #165871796
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.