slika
slika
slika
1 od 3

Radna jakna Wurth Strike

3.800 din

Odžaci
Novo
5.536
133
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
SZTR ,,PEŠIĆ''
Član od 12.07.2019.
kp izlog

Jakne su nove.   
Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun.  

Hladno vreme ne bi trebalo da vas sputava. Wurth Strike jakna uparuje vrhunsku izolaciju sa modernim dizajnom za toplinu koja ne prestaje. Mek, rastegljivi materijal omogućava potpunu udobnost. Strike jakna je modernog dizajna, crne boje sa atraktivnim fluorescentnim detaljima. Izrađena je od kombinacije toplog uloženog materijala i rastegljive mekane tkanine koji omogućavaju maksimalnu udobnost. Ima kapuljaču, dva džepa sa strane i jedan džep na grudima. Zakopčava se pomoću rajsferšlusa koji ima gumeni Wurth logo.

Dostupan u veličinama od L do XXXL

Nudimo veliki izbor električnih i ručnih alata, boja i lakova, elektro materijala, okova, gvožđarskog programa, htz opreme, proizvodi za domaćinstvo, vodovod i kanalizacija,  baštenski program i još mnogo toga.  
Kod nas možete pronaći i veliki izbor poznatih brendova kao što su: Villager, Makita, Bosh, Black&Dacker, Wurth, Elzet, Philips, Hemmax, Ceresit. . .  
Pored ovog asortimana robe, nudimo i širok asortiman ribolovačke opreme: štapove, mašinice, udice, varalice, najlone…     

ID Oglasa: #103337615
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.