slika
1 od 1

Radni prsluk LEMGO-Poslednji komadi

2.700 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Tina
Član od 29.02.2020.
Svi oglasi
 

M/L/XL

Radni prsluk LEMGO HT5K922 pruža vrhunsku zaštitu i udobnost prilikom rada u zahtevnim vremenskim uslovima. Sa svojom kombinacijom kvalitetnog poliestera i veštačkog punjenja, ovo je idealan izbor za profesionalce koji zahtevaju vrhunski zaštitni radni prsluk.

Ovaj prsluk je dizajniran da bude funkcionalan i praktičan, sa dva donja džepa koji omogućavaju lako skladištenje alata i opreme. Takođe, mogućnost podešavanja donjeg dela prsluka obezbeđuje dodatnu udobnost prilikom nošenja. Kvalitetan materijal osigurava otpornost na vetar i vlagu, čineći ovaj radni prsluk savršenim izborom za različite industrije i radne uslove.

Bezbednost, udobnost i funkcionalnost su ključne karakteristike ovog zaštitnog prsluka koji pruža svestranu zaštitu tokom celodnevnog rada.

Materijal: 100% poliester 190T, 180 g/m² ± 5 g/m² ; 350T pongee s PVC premazom
Veštačko punjenje: 100% poliester, 180 g/m²
2 donja džepa
Mogućnost podešavanja donjeg dela prsluka uz pomoć zatezača
ID Oglasa: #166171797
Informacije
Pogledajte I ostale oglase, za sve dodatne informacije pitajte, viber , whats app24h dostupno.
Nema ličnog preuzimanja. . . .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.