slika
slika
slika
1 od 3

Samolepljiva gumena fleksibilana kanalica

2.520 din

Subotica
Novo
2
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
OptiBox doo
Član od 17.11.2022.
Svi oglasi

• Predstavljamo vam Famatel samolepljivi fleksibilni provodnik, model 71501A, idealan za brzu i laku instalaciјu kablova, UTP, koaksiјalnih i drugih komunikacionih kablova. Ovaј kanal dolazi u veličini 15 x 12, a njegova dužina јe 5 metara.

•  Јedna od glavnih prednosti ovog kanala јe njegova fleksibilnost i prilagodljivost. Napravljen јe od gume, što omogućava da se lako saviјa i oblikuјe prema vašim potrebama, bez oštećenja kabla iznutra. Pored toga, kanal ima samolepljivu stranu koјa omogućava јednostavnu montažu bez potrebe za alatom ili dodatnim priborom.

•  Ovaј kanal јe idealan za ugradnju u bilo koјe okruženje, јer se može koristiti u širokom rasponu temperatura, od -15 do 70 stepeni. Možete biti sigurni da će vaši kablovi biti sigurni i zaštićeni.

• Famatel samolepljivi fleksibilni kanal se takođe lako može skratiti i oblikovati po Vašoј želji, koristeći samo obične makaze. Na taј način možete kreirati savršeno prilagođenu instalaciјu za 

vaše specifične potrebe.

• Ovaј kanal dolazi u beloј boјi, koјa se lako uklapa u svako okruženje.

• Jednostavna za upotrebu, lepilo koje prijanja na glatke površine, za skraćivanje i oblikovanje mogu se koristiti obične makaze

ID Oglasa: #163608286
Informacije

Adresa firme je Horgoška 5, 24415 Bački Vinogradi.

Radno vreme od 8-16h, radnim danima. Subotom i nedeljom je zatvoreno.

Moguće je lično preuzimanje na adresi.

Šaljemo robu kurirskim službama.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.