slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Zip bags slider sa širokim dnom ( zip kese sa klizačem)

14 din

Zrenjanin
Novo
2.461
48
juče
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dragan online
Član od 16.01.2012.
kp izlog


Zip kese sa patent zatvaračem  sa klizačem (sliderom) i proširenim dnom . Snažan zip patent trpi veliki broj otvaranja i zatvaranja. Klizač (slider) omogućava lakše otvaranje i zatvaranje snažnog zipa. Prošireno dno omugućava veći kapacitet punjenja same kese!   Zip kese sa klizačem (sliderom)  ističu se jednostavnim načinom otvaranja i zatvaranja, čvrstinom najlona koji je skoro pa nemoguće pokidati bez većeg napora, a opet svojom mekoćom uspevaju da se prilagode svim vrstama materijala koje smo u njih smestili. Napravljene su od specijalne plastične sirovine LDPE(Low Density Polyethylene).  Jak plastični zatvarač obezbeđuje lako zatvaranje, koje se može ponovo otvoriti i upotrebiti, tako da je moguće otvarati i zatvarati ih neograničen broj puta bez bojazni da će se oštetiti. Ove zip kese sa slajderom nalaze primenu u različitim delatnostima i u različitim situacijama u zavisnosti od potrebe . Ove kese štite vaše predmete od spoljašnjih uticaja zato što se odlikuju izuzetnom izdržljivošću i postojanošću.  

 U zavisnosti od količine je i cena :  

 
  -Zip kese sa klizačem   18 x 20 cm sa proširenjem od 6 cm u dnu -0d  20-30  kom -20 din  komad;  od 30- 50  komada   17 din  komad; od 50-100  komada   14 din  komad;    preko   100  komada  12 din  komad.   

Pogledajte i ostale moje oglase, imam odličnu ponudu tj. cenu zip kesa.    
  Moguća su odstupanja od veličine za +- 5%   !                             

Bez zamene za druge artikle, robu šaljem brzom poštom,         POVOLJNA POŠTARINA-imam                        ugovorne cene sa kurirskom službom!         Pogledajte i ostale moje oglase ! (kliknuti na  "kp izlog"                 i izlistaće se svi moji oglasi ).

ID Oglasa: #82741424
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.