slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Prodaja posla, brenda i teretane

229.000 €

Novi Sad
4.566
19
pre 3 dana
Pavle
Član od 12.02.2022.
Svi oglasi
Dragi potencijalni kupci,

Imam zadovoljstvo da Vam ponudim izuzetno atraktivnu priliku - prodaju kompletnog preduzeća, uključujući naš prestižni brend, poslovne kontakte i sve resurse koje posedujemo.

BestFit24h fitnes klub je sinonim za vrhunski kvalitet i posvećenost zdravlju i fitnesu. Ova ponuda obuhvata ne samo klub, već i našu uglednu marku, mrežu uspešnih poslovnih partnera i kompletnu infrastrukturu. Naša firma je registrovana za PDV i nema dugovanja.

U našem fitnes klubu koristimo najsavremeniju opremu za vežbanje, uključujući Eleiko, Precor i Gym80, koji su prepoznati po vrhunskom kvalitetu. Naši verni klijenti potvrđuju visok standard usluge koji pružamo.

Lokacija našeg fitnes kluba, smeštenog na impresivnom 15. spratu, pruža nezaboravan pogled na čaroban grad Novi Sad.

Posvetili smo mnogo truda i pažnje stvaranju vrhunskog fitnes kluba koji se ističe izvanrednom uslugom i kvalitetom. Ova ponuda je privlačna za sve potencijalne kupce koji žele da investiraju u prosperitetnu industriju zdravlja i fitnesa.

Cena za prodaju celokupnog preduzeća je izuzetno primamljivih 229.000 evra. Ovo je jedinstvena prilika da postanete vlasnici ovog prestižnog brenda i da iskoristite sve prednosti koje nudimo. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja ili želite da organizujemo obilazak fitnes kluba.

S poštovanjem,

BestFit24h
ID Oglasa: #158920073
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.