slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Mali planer spirala Sveti Jovan Krstitelj UNIKAT, ČITAJ OPIS

200 dinFiksno

Beograd | Palilula
Korišćeno
Dostupno odmah
7
1
pre 13 dana
Knjižara Višnjička Banja
Član od 29.04.2022.
Svi oglasi

Prodajem unikatan mali planer sa likom Svetog Jovana Krstitelja. Ima spiralu, što je za odvajanje listova najbolje rešenje. Dosta su tvrdi prvi i zadnji karton. Planer je malo korišćen, a to se vidi na fotografijama.  Najgore je očuvan zadnji list i to sam slikao.

Planer je dimenzija 10,8 cm x 16 cm i podeljen na poglavlja Planer (64 strane), Kontakti (40 strana), Finansije (40 strana), Notes (52 strane) i Adresar (36 strane).  Jedinstvena ponuda, ne propustite!

ID Oglasa: #165984949
Informacije

Moguće je preuzimanje lično u Beogradu kad ne radim, po dogovoru. Pakete šaljem Post Express-om (podrazumevano), kao CC paket ili preporučenom tiskovinom za knjige, a poštarinu plaća kupac. Predmet biti lepo upakovan. Cena je fiksna. Prvo uplata, pa onda slanje! Za dodatna pitanja mi se javite putem KP poruka. Hvala Vam na interesovanju za ovaj oglas!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.