slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Muhlen Schutz 60-T Sef Za Pištolj

162.000 dinFiksno

Beograd | Palilula
Novo
588
2
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Meridian Home Group d.o.o.
Član od 21.02.2022.
Svi oglasi

Maksimalna veličina i maksimalna sigurnost


Kasa zapremine 90 litara i veličine 60x41x36 cm, MÜ HLEN Schutz 60-T, može se otvarati istovremeno sa digitalnom šifrom i ručnim ključem. Na taj način, elektronska kasa, koja se ne može otvoriti samo ključem ili lozinkom, pruža dvostruku sigurnost.

Sistem binarnog šifriranja i otključavanja
Da bi se otvorila vrata modela MÜ HLEN Schutz 60-T, koji pruža dvostruku sigurnost zahvaljujući svom sistemu koji se može otvoriti lozinkom i ključem u isto vrijeme, ista osoba mora imati i ključ i lozinku od sefa. Ovo osigurava 100% sigurnost uprkos krađi ključeva ili lozinki.

 

Dvostruki i visoki alarmni sistem


Osim što alarmira zaključavanjem tastature u 3 uzastopna pogrešna unosa lozinke, takođe upozorava vlasnika na kućište davanjem alarma u slučaju vibracije i podrhtavanja. Model, sa 7 debelih mehanizama za zaključavanje i debljinom kućišta 3 mm i debljinom vrata 5 mm, posebno je proizveden od Q235 čelika.

ID Oglasa: #151539625
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.