slika
slika
1 od 2

Sef knjiga

2.000 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
56
3
pre 14 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Djapa. Rs
Član od 16.09.2023.
Svi oglasi
 Neupadljiva kutija u obliku knjige s ključem koja će biti korisna i kod kuće i u uredima i hotelima. Taj skriveni sef s bravom osigurava da neće privući nikakvu pažnju - izgleda kao knjiga kako bi se izbjegla sumnja. Nitko neće moći primijetiti policu s knjigama jer odaje dojam pravog engleskog rječnika. Imitacija je toliko dobra da se ormar lako može ostaviti na polici - nitko neće imati pojma da u njemu ima novca.
Ormar za zaključavanje izrađen je od visokokvalitetnog lima, a njegov poklopac od zrnatog kartona i plastike. Čitava stvar je sigurno zaključana ključem i zasunom, tako da čak i ako kutija dospije u pogrešne ruke, nitko neće ući unutra. Jedina osoba koja ga može otvoriti je vlasnik ključeva koji se nalaze u kompletu. Ovaj ormarić za ključeve je također siguran način prijevoza vrijednih predmeta. Možete pohraniti svoje dragocjenosti poput novca, nakita, satova ili važnih dokumenata.

Dimenzije: duljine 23 cm, širine 14,5 cm i visine 5 cm

Ako želite da naručite ostavite vaše podatke za slanje  preko brze pošte šaljem 063443438
ID Oglasa: #157726745
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.