slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Sef za ključeve LOCK KEY BOX Čuvar ključeva

1.750 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
107
1
juče
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
•Maestral• ONLINE PRODAJA
Član od 06.09.2015.

♻️ SEF ZA ČUVANJE KLJUČEVA SA ŠIFROM ♻️
 
LOCK &GO je specijalno dizajniran prenosivi sef za ključeve namenjen onima koji traže najbolje rešenje da predaju ključeve od ulaznih vrata na bezbedan način.

IDEALNO  za izdavanje stana na dan preko servisa AIR BNB i BOOKING-a. Uz pomoć sefa za ključeve vaš apartman će biti gostima dostupan od 0-24h svaki dan u godini. Rešićete problem ranih i kasnih check in i check out, nećete više gubiti vremena na dočekivanje i ispraćanje gostiju. Sef za ključeve je jedinstven alat koji će vam omogućiti da izdajete apratman na daljinu bez potrebe da dolazite u isti. Šifru možete poslati gostu i osobi zaduženoj za spremanje, ovo će vam znatno olakšati posao domaćina i omogućiti da istovremeno rentate više stanova na različitim lokacijama u gradu.

Karakteristike:

Velik prostor za ostavljanje ključeva za ulazna vrata, garažna vrata, kartice, tokene, ITD.

Čvrsta čelična konstrukcija otporna na obijanje i udarce. Šifra se može menjati neograničen broj putamoze podesiti 10.000 različitih kombinacija brojevaVeliki brojčanici dizajnirani za lakšu i konfornu  upotrebu. Zaštitni silikonski poklopac koji čini sef diskretnijim i otpornijim na spoljne uticaje Jednostavan sistem za montažu na zid za trajnu ugradnju.


Postavljanje šifre se radi u par koraka:

Otvorite vratanca sefa za KLJUČEVE, sa desne strane se nalazi mala polugica. Prvo je povučete u suprotnom smeru od onog u kojem ga zateknete. Na brojaču namestite željenu šifruVratite polugicu u prvobitni položaj i šifra je podešena.
ID Oglasa: #161392004
Informacije
Poštovani,  







Ne vršimo ugradnje, servis i povezivanje



NE POSTOJI mogućnost ličnog preuzimanja.  



Hvala na razumevanju.  







Podaci za porudžbinu:





  • Ime i prezime
  • Ulica i broj



  • Poštanski broj i mesto
  • Kontakt telefon





BEX KURIRSKA SLUŽBA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.