slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Plesni LED Podium Dance Floor Svetleci Podium 50x50

6.200 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
183
9
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Na Jednom Mestu
Član od 13.07.2023.
Svi oglasi

U fabričkoj ambalaži dolaze 2 panela!
Cena je 6200din po panelu, na velike količine moguć popust! Sva dodatna oprema dostupna!

Dimenzije Panela: 50x50x7cm;

Vek trajanja preko 80,000 sati;

Nerdjajući čelik i kaljeno staklo;

Nosivost 600kg/m2;

LED plesna podloga je inovativni element koji unosi magičan sjaj i dinamičnost na plesni podijum. Ova tehnološki napredna podloga dizajnirana je da pruži nezaboravno iskustvo plesačima i posmatračima podjednako.
Osvetljena LED podloga sastoji se od brojnih LED dioda koje su postavljene ispod providne površine. Zahvaljujući ovoj postavci, podloga može emitovati različite boje i oblike svetlosti, stvarajući efekat poput svetlucanja zvezda ili prelivanja boja.

Plesna podloga može sinhronizovano blinkati i svetleti u skladu s ritmom muzike, stvarajući spektakularne svetlosne efekte koji prate pokrete plesača.

Osim estetskog doživljaja, LED plesna podloga ima i praktične prednosti. Jasno označeni svetlosni obrisi na podlozi omogućavaju plesačima da lakše održavaju ritam i usklađuju pokrete, posebno u savremenim plesovima gde su preciznost i sinhronizacija ključni.

Ova inovativna tehnologija se koristi na raznim događajima i zabavama, kao što su koncerti, venčanja, korporativni skupovi ili tematske žurke. LED plesna podloga pruža ne samo zabavu, već i dodatnu dimenziju svakom događaju, čineći ga posebnim i nezaboravnim.

Bilo da ste profesionalni plesač ili samo želite da se opustite i zabavite, LED plesna podloga će svakako doprineti atmosferi vašeg događaja i ostaviti snažan utisak na sve prisutne. Uz kombinaciju svetlosti i pokreta, LED plesna podloga stvara magičnu vezu između plesača i publike, čineći svaki trenutak na plesnom podijumu posebnim i spektakularnim.

ID Oglasa: #160106475
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.