slika
slika
1 od 2

Promo pult

12.000 din

Beograd | Voždovac
Novo
142
5
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dusan
Član od 31.03.2012.
Svi oglasi
Promo Pultovi

Promo pult odnosno promo pultevi su odličan i jako efikasan, a takodje i vrlo ekonomičan promotivni proizvod. Koriste se za razne vidove kampanja i promocija proizvoda, dešavanja, oglašavanja i mnogih drugih marketinških prezentacija.

Promo pult se sastoji od osnove, table sa šipkama i torbe.

Promo pult je jednostavan je i vrlo praktican za transport jer se odilkuje mogucnoscu da se spakuje u torbu, vrlo je lagan i praktičan jer se iz samo nekoliko poteza sastavlja, a takodje i rastavlja.

Promo pult cena obuhvata izradu konstrukcije (koje uvek imamo na stanju) i brendiranje celokupnog promo pulta. Na slici levo možete videti rasklop i dimenzije polja koja se brendiraju kako biste mogli da prilagodite svoje grafičko rešenje odnosno dizajn. Takodje Vam nudimo i uslugu izrade grafičkog rešenja i dizajniranja istog, ukoliko ne posedujete sopstveno.

ID Oglasa: #159833262
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.