slika
1 od 1

Magacinske vage

23.720 dinFiksno

Beograd
Novo
Dostupno odmah
340
5
pre 3 dana
Digitalne vage Tehno MGM
Član od 06.03.2020.
Svi oglasi

Digitalna vaga IM5  za lako i brzo merenje (kontrolu težine) što joj omogućava jednostavan dizajn, preciznost, mobilnost kao i rad na mestima gde nema napajanja električnom energijom. Digitalne vage IM5 imaju konstrukciju od čelika u kojoj je instalirana merna ćelija koja je povezana sa idikatorom  preko kabla  (poklopac) vage je od inox materijala. Vaga je pogodna  za prenošenje i rad na terenu što joj omogućuju podesive stopice (vagu možete uvek da podesite u libelu bez obzira na kojoj podlozi stoji), akumulatorska baterija (punjiva)  koja omogućava nesmetani rad gde nema izvora električne energije kao i indikator sa šest funkcionalnih tastera i velikim LCD dispjejom preko koga se očitavaju rezultati merenja. Ovaj model Digitalne vage se najčešće koristi kao Magacinska vaga ili kontrolna vaga.

Vage IM5 imaju široku primenu u manipulaciji različitim vrstama robe po se često nazivaju Magacinske vage za merenje robe.

Vaga se isporučuje baždarena

ID Oglasa: #138474011
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.