slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Profesionalni trimer T2 USB

2.000 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Masinica za sisanje profesionalna: Precizno oblikovanje i kvalitetno šišanje bez napora

Profesionalna mašinica za šišanje i brijanje je idealan alat za sve one koji žele savršeno oblikovanu kosu i bradu. Bez obzira na to da li ste profesionalni frizer ili želite vrhunski alat za kućnu upotrebu, ova mašinica će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Uz moćan motor, mašinica omogućava brzo i efikasno šišanje, dok precizna sečiva od nerđajućeg čelika garantuju kvalitetno oblikovanje i izdržljivost. Opremljena je s tri nastavka za različite dužine šišanja, što vam omogućava da kreirate različite frizure i stilove sa lakoćom.

Korišćenje mašinice je jednostavno, zahvaljujući ergonomskom dizajnu i intuitivnom podešavanju dužine. Baterija od 600mAh omogućava 120 minuta rada bez potrebe za punjenjem, dok se punjenje vrši preko USB tip C konektora. Vodootpornost (IPKS4) čini ovu mašinicu idealnom za upotrebu u svim uslovima.

Prednosti profesionalne mašinice za šišanje i brijanje:

  1. Snažan motor: Brzo i efikasno šišanje bez napora.
  2. Visokokvalitetna sečiva: Precizno oblikovanje i dugotrajna izdržljivost.
  3. Podešavanje dužine: Tri nastavka za različite dužine šišanja.
  4. Ergonomski dizajn: Jednostavno korišćenje i udobnost u ruci.
  5. Baterija velikog kapaciteta: 120 minuta rada na jednom punjenju.
  6. Vodootporna: Pogodna za upotrebu u različitim uslovima.

U paketu se pored mašinice za šišanje i brijanje nalaze i tri nastavka, boca za ulje, četka za čišćenje mašinice i USB kabal za punjenje.

Ne dozvolite da vaša kosa i brada izgledaju neuredno i zapušteno. Nabavite profesionalnu mašinicu za šišanje i brijanje i uživajte u savršenom oblikovanju i kvalitetnom šišanju bez napora. Ova mašinica će vam pružiti profesionalne rezultate, a vaš izgled će biti uvek besprekoran.

Naručite svoju masinica za sisanje profesionalna danas i transformišite svoj izgled!

ID Oglasa: #165870330
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.