slika
slika
1 od 2

Remington S3580

5.000 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3.187
24
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Prodaja
Član od 25.07.2014.
Svi oglasi
                                                 -NOVO-NOVO-NOVO-

Remington S3580

НАПРАВИТЕ ФРИЗУРУ НЕПРЕМАШИВОГ УЗОРА И БОГАТА СА НАШИМ НОВИМ КРЕПОМ Додатна заштита за косу: керамички + турмалински премаз

Уживајте у прилици и обликујте своју фризуру крепом са четвороструким системом заштите док негујете косу, захваљујући антистатичком керамичко-турмалинском премазу, уређај омогућава глатко клизање.  Уз његову помоћ, дистрибуција топлоте је равномерна и биће мање запетљавања, чиме ћете добити савршен резултат и косу светлије и здравије у сваком погледу.

Премиум функције

Широка сечива вам омогућавају да ухватите више косе у једном потезу - што значи мање времена потребног за стилизовање и мање понављања на истом прамену.  Захваљујући времену загревања апарата за палачинке од само 30 секунди, можете бити спремни за забаву за кратко време!  Помоћу бирача температуре можете одабрати идеалну температуру за своју косу, а штавише, апарат за прављење крема има подлогу отпорну на топлоту и функцију аутоматског искључивања на 60 минута.

 

РЕМИНГТОН С3580 Креп карактеристике
ID Oglasa: #84594634
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.