slika
slika
1 od 2

Samolepljivo platno za prepravku oštećene kože

999 din

Beograd
Novo
227
19
pre 11 dana
Odgovara na 0% poruka.
KUPI BRZO 0613249998
Član od 26.07.2021.

Predstavljamo Vam Samolepljivo platno za brzu reparaciju oštećene kože – kožni flaster! Ovaj proizvod je izuzetno kvalitetan, izrađen od visokokvalitetnih materijala sa jakom lepljivom podlogom koja ga čini izdržljivim i dugotrajnim.

Jednostavan za upotrebu, samo isečite platno po željenoj meri, odlepite donji sloj i nalepite ga na oštećenu površinu. Poravnajte ga, ostavite da se lepo zalepi minimalno 24 sata i tako jednostavno popravite oštećenja na svojim predmetima.

Osim što je lako za korišćenje, samolepljivo platno za popravljanje oštećene kože je i vrlo praktičan proizvod.  Otporno je na vodu i habanje, što garantuje dugotrajnost i trajnost Vašeg popravljenog predmeta. Platno štiti od propadanja, trulenja i razvoja plesni, zbog čega će predmeti napravljeni od ovog platna trajati duže vreme.

Naš proizvod će vam omogućiti da zaboravite na angažovanje skupih majstora ili potrebu za kupovinom novog nameštaja. Ovaj ekonomičan proizvod je osmišljen za saniranje oštećenja na bilo kojoj kožnoj površini, bilo da se radi o foteljama, ugaonim garniturama, kožnim stolicama, sedištima u automobilu i mnogo više.

Samolepljivo platno za popravku oštećene kože predstavlja idealno rešenje za brzo i jednostavno saniranje problema sa kožnim nameštajem. Posebno je korisno kada primetite da vaša omiljena kožna stolica počinje da se oštećuje i puca. Naš proizvod će vam omogućiti da efikasno rešite

Veličina platna je 50cm x 150cm, što Vam omogućava dovoljno materijala za popravku više oštećenja ili za višekratnu upotrebu.

Neka Vaš nameštaj ponovo zablista i izgleda kao nov uz pomoć našeg samolepljivog platna za reparaciju oštećene kože. Nabavite ga odmah i uživajte u dugotrajnom i ekonomičnom rešenju za unapređenje svog doma!

ID Oglasa: #163012112
Informacije

Mesto preuzimanja Novi Beograd od 10 do 15

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka              
Pošaljite poruku kp ili sms
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj          
-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   
-Ili SMS porukom na 061 3249998

 

Garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.