slika
1 od 1

Depurator- Automatski omeksivac vode AL8

385 €

Bogatić
Novo
142
4
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pekarska Oprema Blizanci
Član od 18.12.2010.
kp izlog

Data cena je plus pdv .

Tehničke karakteristike

ZAPREMINA8 LT

ZAPREMINA JONSKE MASE5.5 LT

MAX. PROTOK VODE1400 L/H

PROTOK VODE DO ZASIĆENJA1120 LT

DIMENZIJE WXDXH250 X 460 X 485 H MM

RADNI PRITISAK2 - 8 BARA

AMBIJETALNA TEMPERATURA

4° ~ 35° C

TEŽINA12 KG

Detaljnije o proizvodu

Automatski omekšivač vode /depurator/ AL 8

Omekšivač vode sa automatskom regeneracijom.

Mogućnost programiranja regeneracije.

Depozit za so: max 20 kg (20 regeneracija).

Napajanje el. energijom: 230 V.

Potrošnja el. energije: 4 W.

Priključci : 3/4".

Automatski omekšivač vode /depurator/ AL 8 su tehnološki napredni automatski omekšivači sa mogućnosti programirane regeneracije.

Omekšivači su nephodni u ugostiteljstvu za snadbevanje vodom konvektomata, kafe aparata, ledomata i drugih uređaja kojima pravi probleme kamenac u vodi. Oni su ispunjeni jonoizmenjivačkom masom kojom vrši zamenu jona. Masa menja Ca++ i Mg++ na Na+ jone, tako što tvrda voda teče kroz jonoizmenjivaču masu gde se vrši zamena jona. Nakon proizvodnje meke vode iz tvrde, potrebna je regeneracija. Regeneracija se vrši automatski koristeći rastvor NaCl-slana voda. Proces se radi automatski, jedino ga je potrebno programirati i redovno snadbevati solju.

Omekšivači su opremljeni i sa mehaničkim filterom da bi mehanički otklonili pesak i druge mehaničke nečistoće iz vode. Preporučuje se ugradnja i pred končastih i dr. filtera ukoliko je voda zaprljana, a filterom sa aktivnim karbonom se smanjuju organski zagađivači i zamućenost vode.

Rezultat ovog procesa je postizanje boljeg rada aparata, boljeg kvaliteta proizvoda sa tih aparata, a istovremeno se postiže i ušteda električne energije, kao i smanjenje kvarova na aparatima zbog toga što su kvarovi upravo najčešći kao posledica nataloženog kamenca.

Ova serija omekšivača AL ima mogućnost da se naruči sa sondom za kontrolu količine soli, protu-prelivnim sistemom, te i sa ALIA ventilom-tehnološki vrlo naprednim za precizno merenje volumena konzumirane vode i podešavanje rada po tom principu.

Uređaj je opremljen i displejom sa jednostavnim načinom podešavanja koji prikazuje sve bitne parametre za rad uređaja. Ovi uređaji su opremljeni i posebno dizajniranim mixerom kojim se može podesiti tvrdoća vode.

ID Oglasa: #160979733
Informacije

 

⭐⭐⭐⭐⭐PIN OUTLET⭐⭐⭐⭐⭐

 

⛳   Andrije Vojinovića 55,   Uzveće-Bogatić

 

☎️  065 550 6011 ☎️  060 550 6011 

 

sajt: pekarskemasine. com

 

OTVARATE UGOSTITELJSKI OBJEKAT? Na pravom ste mestu

 

                     ✅️ Kompletan asortiman ugostiteljske opreme DOSTUPNE ODMAH

                     ✅️ Garancija, Ovlašćen servis, Rezervni delovi

                     ✅️ Isporuka, montaža, obuka u radu

 

Naznačene cene su bez PDV-a

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.