slika
1 od 1

Okruglitelj za meko testo Disval BB14

5.900 €

Bogatić
Novo
59
0
pre 13 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Pekarska Oprema Blizanci
Član od 18.12.2010.
kp izlog
  • MODEL: BB14
  • DIMENZIJE: DUZINA TRAKE 1400 MM X 500 MM SIRINA X 880 DO 1100 VISINA
  • SNAGA: 1,1 KW 

Predstavljamo vam neverovatno praktičan i efikasan uređaj - Trakasti okruglitelj za meka testa. Ovaj revolucionarni aparat će vam uštedeti vreme i olakšati pripremu mekih testa poput somuna, peciva, hleba, kroasana i još mnogo toga.

Sa trakastim okrugliteljem, proces oblikovanja testa postaje jednostavan i brz. Samo ubacite sirovo testo na ulaz trake, a uređaj će ga automatski oblikovati u savršene okrugle loptice. Bez muke, bez zamora ruku - ovaj aparat je vaš lični pomoćnik u pekari.

Opremljen najnovijom tehnologijom, trakasti okruglitelj pruža besprekoran rezultat svaki put. Njegovi precizni mehanizmi pažljivo rukuju testom, osiguravajući da svaka loptica ima identičnu veličinu i oblik. Vaše pekarske kreacije će izgledati profesionalno i impresivno.

Pored toga, ovaj okruglitelj je i veoma prilagodljiv. Možete podešavati veličinu loptica prema vašim željama i potrebama. Bez obzira da li vam trebaju male loptice za koktele ili velike za obrok peciva, trakasti okruglitelj će se pobrinuti za sve.

Jedan od ključnih faktora koji čini ovaj uređaj izvanrednim je njegova brzina. Zahvaljujući naprednom motoru, trakasti okruglitelj može oblikovati veliki broj loptica u veoma kratkom vremenskom periodu. Tako ćete uštedeti dragoceno vreme u pekari, što vam omogućava da se usredsredite na druge zadatke ili uživate u trenucima odmora.

Bezbednost je takođe visoko prioritizovana prilikom dizajniranja ovog uređaja. Trakasti okruglitelj je opremljen sigurnosnim senzorima i zaštitnim mehanizmima koji osiguravaju da se mašina zaustavi automatski u slučaju bilo kakvih nepravilnosti ili opasnosti. Možete biti potpuno mirni i pouzdani u radu s ovim uređajem.

Uz trakasti okruglitelj dolazi i jednostavno uputstvo za upotrebu, koje će vam omogućiti brzo i lako postavljanje i korišćenje uređaja. Takođe, naša korisnička podrška je tu da vam pruži svu potrebnu pomoć i odgovori na sva vaša pitanja.

Ne gubite više vreme i energiju na ručno oblikovanje testa. Nabavite trakasti okruglitelj za meka

ID Oglasa: #153420334
Informacije

 

⭐⭐⭐⭐⭐PIN OUTLET⭐⭐⭐⭐⭐

 

⛳   Andrije Vojinovića 55,   Uzveće-Bogatić

 

☎️  065 550 6011 ☎️  060 550 6011 

 

sajt: pekarskemasine. com

 

OTVARATE UGOSTITELJSKI OBJEKAT? Na pravom ste mestu

 

                     ✅️ Kompletan asortiman ugostiteljske opreme DOSTUPNE ODMAH

                     ✅️ Garancija, Ovlašćen servis, Rezervni delovi

                     ✅️ Isporuka, montaža, obuka u radu

 

Naznačene cene su bez PDV-a

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.