slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Pica peć G3 Ferrari

99 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
38
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Rerna za pizzu sa tajmerom - Jedina rerna za domaćinstvo koja može da dostigne 400°C, idealnu temperaturu za profesionalno pečenje pice, rešo od vatrostalnog kamena (prečnik 31cm).

Termostat sa 3 podešavanja kuvanja i indikatorskom lampicom - Raspon temperature od 190 do 400 stepeni Celzijusa.

Nakon što priključite utikač u utičnicu, uključite rernu pomoću stepenastog dugmeta, podesite je između 2-1/2 i 3. Nakon prethodnog zagrevanja oko 10 minuta sa zatvorenom rernom, pećnica za picu će dostići odgovarajuću temperaturu za pokretanje da kuva pice.

Pre stavljanja bilo koje vrste pice (domaća pica, pekaris pica, gotova pica, smrznuta pica, smrznuta pica sa prelivom itd. ) na uvučenu površinu za kuvanje, koju nakon 10-minutnog zagrevanja treba dobro zagrejati, uvek proverite da li je kontrolna lampica uključena. Pica se sme stavljati u rernu samo sa upaljenom kontrolnom lampicom, jer to pokazuje da su dva grejna elementa u funkciji i da će održavati konstantnu temperaturu kako bi se obezbedilo savršeno kuvanje pice. Ako se kontrolna lampica ugasila nakon perioda predgrevanja, otvorite poklopac rerne na oko 2 minuta, dok se kontrolna lampica ponovo ne uključi)

Težina: 4,5 kg

Dimenzije: 31,5 cm x 37,5 cm x 25 cm (visoka)

Dostupno u crvenoj boji.

Snaga: 1200W

ID Oglasa: #165657261
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.