Optika i mreza

Beograd

Član od: 17.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon sam kupio od gospodina preko sajta KP. Našli se uživo, predao mi je telefon i uzeo novac. Kad sam stigao kući reklamirao sam mu telefon da se pojavljuju duple slike, broj je postao nedostupan, na viberu me blokirao bez ijedne reci Pazite se, laka prevara

Elektronika i komponente > Video nadzor

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucene su kamere. .nit je stiglo uputstvo. .nit su stigli svi potrebni kablovi. .. na pitanje za uputstvo receno mi je da pogledam na internetu. .

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

"Samsung Galaxy s4 kao nov" - 90e. Vec prvog dana telefon nije hteo da se puni, to smo navodno resili zamenom konektora (iako sam vec tada trebao da vratim telefon), medjutim telefon i dalje ima problema sa punjenjem. Poruku da telefon i dalje ima problema prodavac je ignorisao. Nakon tri dana i senzori prestali da rade. E tada sam dobio poruku da na zalost telefon ne moze da se vrati jer nije pod garancijom. Tako da sam za 90e kupio S4 koji ima 10 problema i koji je prakticno beskoristan. Ocigledno da je ovo telefon koji je preprodan, ali makar je mogao da bude testiran prvo. Cak ni punjac koji ide uz telefon ne radi nego zuji kao da punim direktno sa strujnog kola. Negativna ocena prvenstveno zbog nemogucnosti ikakvog dogovora.
Totalno nekorektno sa Milanove strane kupio je skroz ispravan telefon sto je i sam proverio na licu mesta kada je kupovao i uverio se u ispravnost telefona.Posle par dana zove me i kaze da mu neradi konektor punjenja(koji je inace radio kada je kupovao telefon) iako telefon nije pod garancijom izlazim mu u susret i menjam mu drugi konektor punjenja bez naplate.Opet posle pet dana zove i kaze ne rade mu senzori na sta mu odgovaram da telefon nije pod garancijom i da ne znam sta je on radio sa telefonom ali da nije problem da moze da navrati i da ce mu biti zamenjen senzor i da ce mu biti naplacen samo deo za zamenu i posle toga se nije javljao.Stvarno nekorektan kupac i nezasluzno dodelljena ocena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.