Orao

Mladenovac

Član od: 02.12.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od ovog gospodina alu felne sa gumama. Kada sam stupio u konakt sa njim svebje bilo TOP, NOVO, NOVO. Naravno dok nije stiglo. Čovek mi poslao tri iste i jednu razlicitu gumu. Uz obrazlozenje da " nije primetio da su razicite" a i sta hocu za te pare. Prijatelju samo hocu to sto napises u oglasu to i da posaljes. A da i čep ( znak) na slikama ga ima , a na jednoj felni kada je stiglo naravno ga nema. A sve je bilo u celofanu. Izbegavajte ovog prodavca u sirokom luku! !

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Прва негативна оцена са моје стране на овом сајту за све ове године. Прво, договоримо се за цену 11800дин, и каже ми 450 дин по точку, мени стигну фелне 12000 откуп плус 2500дин за поштарину, није проблем ни за тих 200дин више ни за тих 1000 дин више за трошкове него је ствар принципа и испоштовање договора. Рекао је дечко да ће ми уплатити 1000 дин, ево други дан уплате нема. Друго, на једној фелни сломљен поклопац који се не може нигде наћи а продавац ми нормално ништа није рекао, чак шта више кад сам му послао слику оштећеног дела каже ма мене то није занимало. Није битно колико нешто кошта, битно је рећи, написати оно што продајеш и нагласити мане и недостатке и испоштовати договор, а не продавати се за 200дин. Све у свему нико неће пропасти за 100е, па све и да бацим сад ове фелне (није смак света што каже продавац) нити ће се неко обогатити за исти износ али ето чисто једна напомена да људи имају на уму са ким не/треба да сарађују.
Cenio 130e, felne sa gumam mi iscigancio na njegove forice i dao mu za 100e... da se razumemo odgovaralo mi je i dao mu felne sa letnjim gumama za tu cenu. AKS sluzba naplacuje 450dinara felna sa gumom, sta ja znam kako su mu zaracunali... ponudio sam mu da vratim felne, i ja sam se pokajao za taj novac, on kaze neka ih...

Automobili | Delovi i alati > Auto | Enterijer

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Strašno kakav čovek, poručio robu i tri puta menjao vreme i dan kada će doći da lično , na kraju došao po robu. .. i hoće samo jednu stvar od onoga što je na rezervaciji od svega. .. pri plaćanju dao je 1000din. manje. .. ja ga odmah zovem i vidim kako čovek beži i neće da se javi na telefon. .. strašno. .. za svako izbegavanje. .. vidim da se nije javljao ni gospodinu kojeg je prevario za patosnice i koji mu je isto dao negativnu ocenu. ..

Automobili | Oprema > Patosnice, presvlake i tapacirung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena ide zato sto mi je covek poslao jednu pocepanu pa lepljenu patosnicu a druga je imala farbe na sebi. Pre kupovine sam pozvao prodavca i uopste mi nije to kazao, a nakon prispeca patosnica obecao je da ce ih vratiti sto nije ucinio i uopste se vise nije javljao na moje pozive. ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.