Original

Palić

Član od: 29.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost mora negativna ocena, patike su mi se vratile posle nedelju dana nisu preuzete, svaki pokusaj komunikacije sa clanom je bio neuspesan, na KP me je blokirao ne mogu da mu posaljem poruku, na SMS ne odgovara, moj broj je takodje blokirao, svaki poziv mi je odbijen, sa vise brojeva probano da se pozove, ne javlja se na telefon.

Asesoari > Muškarci | Naočare za sunce

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Momak je narucio od mene naocare i poslao sam mu Bexom. Kurir kad ga je zvao on je rekao da je u Nemackoj. Ja sam ga zvao da pitam da li je preuzeo paket i da li su naocare kako treba, on je na to rekao da je paket primio i sve je super. Meni se paket danas vratio Bexom i ja snosim troskove njegovag foliranja. Paket uopste nije primio. Izbegavajte bilokakvu saradnju sa ovim clanom!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Brojevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija je bila i više nego odlična, dogovorili smo se u dve reči. Međutim, paket nije preuzet i pošto mi je vraćen imao sam dodatne troškove poštarine. Obećao je da će nadoknaditi taj trošak i sledeći put preuzeti paket ali sve je ostalo na obećanjima. Posle toga ni ne odgovara na poruke. Neozbiljno.
mislis da se meni zivot vrti oko iscekivanja tvojih brojeva i kurirskih sluzbi..u strasnom si trosku 250 din..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.