Otkup Prodaja I Servis Mobilni

Ruma

Član od: 20.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam mobilni telefon, u pitanju je Iphone 7 plus u vrednosti od 200 evra, sve je proslo dobro pri dogovaranju i slanju. Vise puta sam pitao prodavca da li je na telefonu icloud slobodan( icloud free), odnosno da je na telefonu slobodan nalog i da se moze koristiti. Kada je stigao telefon upalio sam ga i posto su imale vec necije aplikacije i podaci resio sam da telefon vratim na fabricka podesavanja kako bi se izbrisali svi podaci od prethodnog korisnika. Vratio sam telefon i telefon se zakljucao na icloud, kontaktirao sam prodavca, i govorio mi je da je telefon bio ispravan, da sam ja pokvario telefon itd. Odneo sam telefon u servis i rekli su mi da je na telefonu radjen takozvani baypass icloud-a( vec je neciji nalog na telefonu pa se to odradi i telefon ne sme da se apdejtuje i vraca na fabricka podesavanja), to mi doticni prodavac ni u jednom trenutnku nije rekao. Kulturno sam ga zamolio da mu vratim telefon na sta on ne pristaje, ali posle nekog vremena odlucuje da mi posalje drugi, a ja njemu ovaj. Nakon toga nestaje, ne jvalja se na telefone, na viberu ne odgovara na poruke, kao i sms poruke, cak izgleda da mi je i broj blokirao. .. ne znam sta da kazem ovo je klasicna prevara, ako neko ne veruje imam sve prepiske sa njim koje o ovome govore i potvrdjuju sve sto sam do sada rekao. Molim administratore da reaguju na ovo i ostalim kupcima porucujem da se pripaze kada nesto kupuju od ovog clana, jer sam upravo shvatio da veliki broj pozitivnih ocena(cak 124) ne moraju znaciti da je u pitanju posteni prodavac. Od mene jedna velika negativna ocena za ovo. ..
Za ovim clanom nisam imao nikakvog dodira,niti poznajem niti sam trgovao...Sto mozete viditi da je lazan profil.....Molim admine da ne uvaze ovo....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.