otok

Beograd

Član od: 06.09.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Umetnička dela i materijali > Gobleni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedan od dva goblena su stigla oštećena što nije pokazano pre slanja. Oštećenje nije nastalo u transportu jer u paketu nije bilo komadica stakla niti delova od rama. Nije ispoštovana otkupna cena. Posle dogovora o kupovini goblena, a pre slanja istih gobleni su osvanuli na oglasu sad sa sniženim cenama u idnosu na našu dogovovenu. Ne preporučujem za saradnju.
Ja ne znam po kom osnovu bilo ko moze da tvrdi da ostecenje nije pokazano pre slanja ako je pritom na portalu bilo objavljeno vise fotografija iz razlicitih uglova i pritom sasvim jasno se moglo videti tacno stanje goblena. I pritom u opisu naznaceno da je proizvod kao sa slike. Vama sam spustio cenu za vise hiljada dinara prvobitno da bih vam neposredno pre slanja jos dodatno spustio na vase insistiranje i onda mi pisete kako nije ispostovana otkupna cena. Nakon sto ste otvorili paket i kada smo se culi, vama ja posaljem istu onu sliku koju ste vi prethodno videli na sajtu gde se jasno vidi stanje goblena i vi se slozite sa tim da se ipak sve to videlo ali prosto ste se vi u tom trenutku slozili sa tim i sad se bunite. Neverovatno je kako i nakon toga neko ima hrabrosti da pise ovakve besmislene izjave i to sve na kontu toga sto je izvesna kurirska sluzba naplatila par stotina dinara visu postarinu od predvidjene. Pa nisam ja tu, besmisleno bi bilo kada bi mi kao korisnici usluga kurirske sluzbe mogli da diktiramo cenu i sistem poslovanja njihov

Poljoprivreda | Domaće životinje > Pčelarstvo | Oprema i košnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je kosnice izgledaju kao otpad, a napisao je top stanje? Pola kosnice su trule na jednoj nema ni hranilica ni podnjaca iako je navedeno da su bile komplet, unutra su krenuli crvi da se izvode ko ce u to pcele da cuva stvarno nema smisla,
Ja ne znam da li vi uopste znate da gledate oglase, slike i opis? Ono sto slikam i napisem da je tako, isto i posaljem. Ni vise ni manje. To sto ste naveli da je trula, to nije istina. Kao sto nije ni to da ima crva ili slicnih zivih tela. Vrlo je nekorektno sa vase strane da se cenkate u bescenje i pritom ja na kraju prihvatim da vam posaljem kosnicu ispod svake cene da bi vi ovde dosli i pisali ovakve stvari. Napomena: ocenu ste ostavili tek tako, bez ikakvog prigovora ili pitanja o povratu robe. Krajnje neozbiljno i nekorektno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.