Outdoor Alati 060-488-111-5

Bela Crkva

Član od: 16.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Otvoren paket i u njemu nije originalna ogrlica na koju se kaci aparat sto pusta struju, sto ne bi bio problem da na ogrlicu uopste moze da se zakaci isti vec je ovako neupotrebljiva. Dodatno lose iskustvo, na pitanje sta je sa originalnom ogrlicom nema odgovora vec vise od dva dana.
Nevidim razlog davanja Negativne ocene za takav problemcic i ukoliko je doslo do slanja pogresne ogrlice najmanji je problem poslati drugu svakom se potkrada greska, da ne bude zabune nije poslata pogresna ogrlica vec samo kacenje kako sam razumeo sto je jos manji razlog za negativnu ocenu.Jedini razlog neodgovaranja na poruke je vikend danas sam poceo sa radom i video poruku a i PRVU negativnu ali boze moj toliko sam naucio da ko hoce da resi problem resice ko nece ocigledno mu nije ni smetalo puno vise je bilo pokvariti nekom prosek ocena.U svakom slucaju sve najbolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.